Merken

A

Morsø 7840

€ 2.195,00

De Morsø 7840 houtkachel is een laag model houtkachel met een voet van 27,5 cm. Door de grote ruit in de deur geniet u van een prachtig vuurzicht. 

De 7800 serie is vervaardigd met mooie vloeiende lijnen en een eenvoudige, maar goed geproportioneerd design. 

Morsø 7800-reeks is een modulair gebaseerde reeks kachels die wordt gemaakt met een mooi en eenvoudig ontwerp. Deze combinatie geeft een klassieke en tijdloze uitstraling aan de kachel. 

De kenmerken van de Morsø 7800-reeks zijn ondermeer een grote vlamkast met een bijzonder hoge capaciteit. De comfortfactor is verbazingwekkend en het nieuwste sluitsysteem met de automatische zelfsluiting maakt de houdverbrander bijzonder gebruiksvriendelijk.

Lees meer

A

Morsø 7940

€ 2.595,00

De serie Morsø 7900 Morsø ontwierp een volledig nieuwe serie kachels waarvan het moderne ontwerp past in de meeste huizen. Een serie kachels waarvan het kleinste detail het onvermoeibare talent aantoont om diversiteit te begrijpen en de wil toont om ze te omarmen.

Lees meer

A+

Morsø 8143

€ 2.495,00

De Morsø 8190 kachel is een variant op de populaire 8100 serie. De Morsø 8190 is uitgerust met een 419 mm hoge sokkel, wat ervoor zorgt dat de kachel een moderne en slanke uitstraling heeft. Net als de andere kachels uit de 8100 serie, is de Morsø 8190 gemaakt van gietijzer en de kachel is voorzien van een grote ruit.

Lees meer

A+

Prestige Basic steel

€ 2.095,00

De NIEUWE gezichten in de Prestige-familie

Prestige Basic is de nieuwe elegante toevoeging aan de Prestige-serie. Alle haarden zijn uitgevoerd met Comfort Air Control, dat een stevige en eenvoudige beweging van de luchttoevoer mogelijk maakt met nauwkeurige controle. Verkrijgbaar in exclusieve materialen met een optionele houten deur.

Lees meer

A+

Lobbe

€ 2.950,00

Lobbe is het kleine broertje van Boxer Plus en Mats. Ondanks zijn bescheiden formaat (hoogte 80cm) staat hij zijn mannetje wel. Hij zal ook wel moeten met twee van die grote stoere broers.

Overigens helpt zijn schattige lieve snoetje hem daar ook nog bij. 

Lobbe is onze enige kachel die met slechts 1/2 kg stookhout per uur op bedrijfstemperatuur blijft. Dat is maar heel weinig en dat is bijzonder. Door al die stenen in de buiten- en binnenkant, geeft Lobbe die energie vertraagd vrij.

Ideaal voor een kleine ruimte. 

Lees meer

Panorama 57/25/85/25

€ 7.238,00

De Panoramahaarden van Brunner hebben aan drie zijden glas voor een maximaal zicht op het vuur. Modern of klassiek ingebouwd, ze verlenen aan uw woonruimte een uniek, bijzonder gevoel.

Zichtvenster over twee hoeken – het vuur is van drie zijden zichtbaar. Nu ook verkrijgbaar met ‘Easy Lift’.

Lees meer

F

Pharos Interior

€ 6.428,00

Pharos Interior is een zwevende open haard die perfect past in moderne interieurs en traditionele interieurs.  Deze houthaard is bevestigd aan het plafond met een speciale constructie. Deze constructie wordt op maat gemaakt.

Voor optimaal zicht op het vuur is de Pharos Interior 360° draaibaar. Deze draaibare open haard  kan 360 graden rond draaien maar ook begrensd worden tot bijvoorbeeld  2×60° bij bevestiging tegen een muur.

Pharos Interior is onze enige open gestookte haard. Dus geen glas ervoor en met volle teugen van het open vuur genieten.
Met het meegeleverde vonkenscherm kan het vuur veilig worden achtergelaten. 

Lees meer

PRIMO

€ 1.383,00

Primo een amerikaans grill van uitstekende kwaliteit.
Door de hoge kwaliteit van het keramiek en het uitstekend  regelen van de juiste temperatuur kunt u met veel plezier elk gerecht bereiden.

Lees meer

A

Room Divider Large

€ 4.447,00

Een grote en markante blikvanger in uw interieur. Die u van drie kanten boeit met zijn betoverende vlammen. Of wellicht een klein, fijnzinnig model. Onbelemmerd, dankzij het grote front van keramisch glas. Misschien zoekt u het in de hoogte. Of toch de Room Divider, die uw ruimte op briljante wijze verdeelt. Al het goede komt in drieën.

Lees meer

A

Prio 5

€ 2.495,00

Comfort die gezien en gevoeld mag worden

De kachels hebben een gewelfde voorkant, een brede glazen deur en een aantrekkelijk Deens ontwerp. Of u nu besluit om een elegante PRIO 5, de moderne Prio 6 met de grote zijruiten, de eigenzinnige Prio 3 op zuil of het wandmodel Prio 4 aan te schaffen. Alle kachels zijn. Alle Prio kachels zijn vervaardigd volgens de tradities van Deens vakmanschap, waarbij materialen gebruikt worden die garant staan voor een lange levensduur van het product. De verschillende individuele mogelijkheden maken het gemakkelijk een liefhebber van warme gezelligheid te zijn, in grote of kleinere ruimtes.

Lees meer

A+

Stor

€ 5.655,00

Stor is een grote, krachtige en efficiënte haard die echt vakmanschap combineert met de modernste technologie. Stor is vergeven van kleine maar belangrijke vormdetails. Zo is ook de bovenzijde van het handvat voorzien van een dun laagje olijfhout. Daardoor lijkt het alsof het handvat alleen maar uit hout bestaat, terwijl het van binnen met staal is versterkt. 

Een robuuste kachel die het hout op een prachtige manier verbrandt. 6 mm dik staal.

Lees meer

A+

Stûv µM

€ 5.203,00

De Stûv µM (micro mega) wordt gekenmerkt door een doorlopende vorm van binnen naar buiten. De verbrandingskamer is klein zodat met weinig hout er een mega vuur ontstaat.

Lees meer

A+

Stûv 30

€ 5.005,00

De Stûv 30, een haard met vele gezichten. Deze haard was de eerste haard die op drie manieren werkt, dmv drie draaideuren kan men genieten van een open vuur, een dichte glazen deur en een dichte deur die de warmte wat langer vasthoudt. overschakelen van de enen naar de ander deur is eenvoudig, draai de binnendeur in uw gewenste stand en genieten maar!

Lees meer

A+

Stûv 30 compact

€ 4.179,00

Het compacte model van de 30 serie.Deze innoverende, efficiënte kachel biedt u drie gebruiksmodi aan en is compact, sober & verfijnd.Geschikt voor de kleinere woning.

Lees meer

Skope 70W

€ 1.590,00

Golvende vlammenbeelden, dansend op een brander bed voorzien van realistische houtblokken of glanzende kristallen, maakt de Skope tot een van de meest boeiende elektrische vuren ooit gemaakt.

Maar de Skope levert niet alleen hypnotiserende effecten op maar ook de gloed van een echt haardvuur. Ontworpen met de allernieuwste LED technologieën en de keuze van diverse materialen voor op het brander bed. Met deze innovatieve serie elektrische haarden kunt u zelf beslissen wat het beste bij u past, en creëert u zelf de perfecte sfeer, die u op dat moment in de juiste stemming brengt. 

Lees meer

A+

Stûv 30-compact in R

€ 4.851,00

Met de glazen deur geniet u in alle veiligheid van het vlammenspel met een uitstekend rendement. Hij garandeert een zuinige, milieuvriendelijke werking.
In vertraagde modus leidt de volle deur met zijn hitteschild de warmte naar de warmteaccumulator. Deze deur verhult de verbrandingskamer wanneer de haard niet wordt gebruikt.
In open haardmodus hoort u het geknetter van de vlammen, ruikt u de vlammengeur… of kunt u een barbecue doen.

Lees meer

A+

Stûv 30-in R

€ 5.347,00

De Stûv 30-in is zoals de vrijstaande Stûv 30 een haard met veel gezichten en met de frontpanelen kunt u er een heel eigen stijl aan geven

Lees meer

A+

Stûv 30-up

€ 5.044,00

Deze haard van Stûv is zwevend en ruimtelijk met alle voordelen van de Stûv 30 serie en dus ook met de 3 gebruiksfuncties.

Lees meer

A+

Stûv Micro Mega met schouwmantel (showroommodel)

Van € 6.582,00

€ 4.400,00

Lees meer

A+

Dayna

€ 5.097,00

Als een haard een vrouw kan zijn, dan is de Dayna een dame. Elegant presenteert ze haar vuur en hoeft geen moeite te doen mooi te zijn.

Doordat ze kan draaien, kan iedereen meegenieten.

Dayna is ook leverbaar met achterafvoer en is dan nog steeds draaibaar. 

Lees meer

Wij leveren producten van onder andere onderstaande merken