De Haardstede
077 4651794 info@haardstede.nl

Hase

100 procent 'made in Germany'. Vele Hase-modellen kunnen onafhankelijk van de ruimtelucht worden aangesloten en zijn getest conform DIBt. Een gesloten kachel heeft een externe luchtleiding, die het vuur van de kachel van verbrandingslucht voorziet. En ook in de kacheltest overtuigt Hase: 12 houtkachels heeft de Duitse Stiftung Warentest door en door getest. De Hase-kachel Jena heeft de test meesterlijk doorstaan: als testwinnaar – beoordeeld met het hoogste cijfer. Jena kon in de test van de kachels punten scoren met beste energie-efficiëntie en met een veilig, robuust en gebruiksvriendelijk ovenelement.

Onze haarden

Bari

€ 2.890,00

Flexibel multitalent: Het cilindervormige model Bari draait 180º rond  zijn eigen as. Van op verschillende plaatsen in de kamer wordt u dus een  blik op het betoverende vlammenspel gegund. De Bari is in vele  varianten verkrijgbaar: als stalen kachel met verschillende afdekkingen  of met een volledige bekleding in keramiek of speksteen.

Lees meer

Como

€ 3.790,00

De klassieke Como straalt met zijn robuuste cilindervorm en duidelijke opbouw rust en betrouwbaarheid uit. De grote ruimte boven de verbrandingsruimte houdt hapjes en drankjes langer warm. Kachelkleur en uitrusting hebt u zelf maar te kiezen: de Como is in natuurlijke speksteen, maar ook met handgemaakte keramiek in extraverte kleuren verkrijgbaar

Lees meer

Delhi

€ 3.190,00

Vorm en functie gaan bij de Delhi hand in hand. In de kachel met zijn  draaihoek van 90 ° kunt u het oplaaiende vuur doorheen een bijzonder  groot panoramisch venster perfect bewonderen.

De Delhi is er in twee maten en met twee warmtevermogens, zodat u hem aan de grootte van uw woonkamer kunt aanpassen.

Lees meer

Jena

€ 2.990,00

Evenwichtige proporties in een tijdloos modern design. Zijn verdeling in  drie maakt dat hij ook heel praktisch is: onder de verbrandingsruimte  legt u de houtvoorraad aan, in het bovenste gedeelte houdt u de hapjes  en drankjes warm voor het hele gezin. Kiest u ervoor om er ook de deur  voor de bakruimte bij te nemen, dan bouwt u het bovenste vak tot een  functionele bakoven om.

De Stiftung Warentest (Duitse consumentenbond) heeft de kachel van het  model Jena met de hoogste beoordeling van 2,3 onderscheiden. Er zijn 12  met kachelhout gestookte kachels getest.

Jena behaalde topscores voor energierendement en brandveiligheid. Ook de  afwerking van de kachel, zijn degelijkheid, evenals de goede afdichting  van de deur van de verbrandingskamer, kregen de beoordeling  uitgesproken goed. De onderzoekers prezen bovendien de  gebruikersvriendelijke bediening en de goede regelmogelijkheden.

Lees meer

Kano

€ 2.690,00

In de hoek van een kamer, tegen een rechte muur of als  scheidingselement, het designconcept van Kano brengt ronde en hoekige  vormen samen die in elke woonomgeving prima tot hun recht komen. Omdat hij 90 graden kan worden gedraaid, zet u de Kano in de woonkamer  bovendien altijd in de gewenste richting. Laat u vanuit elke  gezichtshoek door het vuur verwarmen.

Lees meer

Wij leveren producten van onder andere onderstaande merken