De Haardstede
077 4651794 info@haardstede.nl

Lotus

De kachels van Lotus moeten de best denkbare verbranding bieden met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Ze moeten duurzaam en solide zijn en het design ervan moet functioneel en perfect zijn. Met deze gedachten als uitgangspunt ontwikkelt Lotus al meer dan 35 jaar houtkachels. En daarom vindt u hun kachels in duizenden huizen in Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Frankrijk, Zwitserland, Nederland, Italië, Griekenland en Engeland.

Onze haarden

A

Mira 7

€ 2995

Warmte, op een elegante manier

In Mira 7 hebben we verder geborduurd op onze populaire Mira-serie. In deze versie hebben we al onze kennis gebruikt om een haard te ontwikkelen die een goede, aangename warmte afgeeft, ook nadat het laatste brandhout erin is gelegd. Het geheim van deze haarden zijn de speciaal ontworpen PowerStones die gemaakt zijn om de warmte lang vast te houden. Naast dat voordeel is de Mira 7 ook een uitstekende keuze als u een harmonische, stijlzuivere haard wilt die het brandhout optimaal verbrandt. En die daarnaast eenvoudig te bedienen is, onder meer door de manier waarop u de luchtregeling bedient en door de ergonomische hendel waarmee u het deurtje open en dicht kunt doen. 

Mira is verkrijgbaar in drie varianten, namelijk Mira 7 in staal, Mira 7M in staal/speksteen en Mira M in zuiver speksteen, met een gewicht van 270 kg. 

Powerstones zijn speciaal ontwikkelde Lotus stenen, die de warmte extra lang vasthouden. De stenen moeten boven de verbrandingskamer van de haard bevestigd worden. 

Mira 7M - combineert het exclusieve staal met de praktische warmteafgifte van de speksteen. Daarnaast kunnen er tot 48 kg extra warmte afgevende PowerStones aan toegevoegd worden. (Deze zijn inbegrepen bij de Mira M haard).

Lees meer

Wij leveren producten van onder andere onderstaande merken