De Haardstede
077 4651794 info@haardstede.nl

Nieuws

Feestdagen

21-12-2017

Tijdens de kerstvakantie zijn we normaal geopend, wij  wensen iedereen fantastische Kerstdagen en een gezond en warm 2018

Lees meer

Winnaars Bad Boys actie

16-11-2017

Het is zover, de winnaars zijn bekend!  De Bad Boys zijn verdeeld. Op 3 Jan en Thijs Wijnen, op 2 Ine en Peter Willems en op de 1ste plaats Ilse Bussemakers met de kinderen als grootste klussers en een eervolle vermelding voor Groep VSO 3 en 5 van de Herman Broerenschool in Roermond. Jullie krijgen een kistje vitamientjes.          

Lees meer

Win een Bad Boys buitenhaard

07-10-2017

  Maak een foto, schilderij, tekening, borduurwerk of wat je ook maar kunt verzinnen met een kachel er op. Je kunt je inzending aan ons geven op de Hiltho, opsturen naar de showroom of digitaal delen via onze Facebook en Instagram pagina.    We maken 1 groot kunstwerk van jullie inzendingen, dus je kunt alles in onze showroom komen bekijken. De 3 mooiste, leukste en vooral origineelste kunstwerken winnen een tuinhaard!    Je kunt je kunstwerk tot en met 31 oktober inleveren of insturen, we maken de winnaar op 1 november bekend.  

Lees meer

Hiltho

27-09-2017

We zijn weer aanwezig op de Hiltho, samen met De Blauwe Pater hebben we een mooie stand waar we jullie een warm welkom bereiden.

Lees meer

De Haardstede is nu lid van het Sfeerverwarmingsgilde (SVG)!

14-08-2015

Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) waarborgt die zekerheid. De SVG-detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Lees meer

Wij leveren producten van onder andere onderstaande merken