Tulikivi

De zachte stralingswarmte van een Tulikivi is in de hele woning voelbaar en verwarmt niet alleen mensen maar ook materialen in het huis. U hoeft de kamer niet heet te stoken, de lucht blijft dus fris en het wordt niet benauwd.

Een Tulikivi geeft de warmte gelijkmatig aan de hele kamer af, die daardoor lang op aangename temperatuur blijft. Deze warmte voelt zacht aan.

Een Tulikivi droogt de kamerlucht niet uit. Integendeel, het wordt niet benauwd in huis, ook niet met gesloten ramen. Dat is het verschil tussen stralingswarmte en de harde, hete convectiehitte van traditionele kachels. Aangezien een Tulikivi niet gloeiend heet wordt, kan men deze aanraken en er tegenaan leunen. Verder zijn velen gecharmeerd door de nostalgische geur van een met hout gestookte kachel, maar dat is moeilijk uit te leggen.

Onze haarden

Raita

Van € prijs op aanvraag

De Raita is een strakgelijnde, moderne speksteenkachel, ontdaan van alle overbodige franje. U kunt kiezen uit een kacheloppervlak van gladde, gegroefde of door watersnijden van een patroon voorziene Grafia speksteenplaten. De grote vierkante kacheldeur is voorzien van dubbel glas, waardoor de warmte zacht en geleidelijk de kamer binnenkomt. Het achterste deel van de handgreep is gemaakt van hout.

Lees meer

KTU1410/1

Van € op aanvraag

Lees meer

Akko

Van € op aanvraag

De fraaie Akko-speksteenkachel brengt een verfrissend moderne versie van ouderwetse sfeer in uw huis. De uitstekende sierlijsten aan de bovenrand en in de voet en de afgeronde hoeken zorgen voor een expressief karakter. De grote vierkante kacheldeur geeft een mooi zicht op het vuur. Als oppervlaktemateriaal kunt u kiezen uit glad speksteen of een Grafia-oppervlak met een door watersnijden gemaakt patroon. De platen aan beide zijden van de deur worden sierlijsten door hiervoor verschillend behandelde oppervlakken te kiezen, zoals gekliefd Natural-speksteen. De effectief warmte accumulerende kachel is verkrijgbaar in drie verschillende hoogten.

Lees meer

Wij werken met producten van onder andere onderstaande merken