CV haarden

CV haarden / warm water

Steeds meer dingen om ons heen worden slim, onze telefoon, thermostaat en tv. U kunt uw haard ook slim maken door de warmte van het vuur te gebruiken voor meer dan het verwarmen van 1 ruimte. Als u voor een cv haard kiest kunt u in uw warm water voorzien door het stoken van de haard. Afhankelijk van uw situatie kunnen er verschillende systemen gecombineerd worden waardoor u bijvoorbeeld een zonneboiler en cv haard met elkaar combineerd.

U kunt niet van elke haard een cv haard maken, maar er zijn volop mogelijkheden. Een aantal haarden kan worden geleverd met een geïntrigeerde warmwaterwisselaar, deze onttrekt warmte aan de hete rookgassen en verwarmt zo eenvoudig het water. Door de innovatieve verbrandingstechniek leveren de CV haarden een hoog rendement met behoud van een schone verbranding. De haard ondersteunt het bestaande verwarmingssysteem, waardoor uw gehele woning comfortabel en milieuvriendelijk verwarmd wordt.

Informeer naar de mogelijkheden.

Wij werken met het BHZ systeem (Brunner Heiz Zentrale). Dit is een modulair systeem waarbij u kunt kiezen welke onderdelen u nodig heeft. De BHZ is ontworpen als 1 van de efficiëntste en gemakkelijk toepasbare verwarmingssystemen. Daarom is de BHZ verenigbaar met meerdere bestaande structuren en kunt u het systeem aanpassen aan uw eigen behoeftes en mogelijkheden. Als uw situatie veranderd kan de BHZ met u mee groeien.

De basis van de BHZ is de Hydraulic box. Deze box is gemakkelijk aan te sluiten aan alle verschillende componenten die nodig zijn voor een verwarmingssysteem met warmteopslag.

Wij leveren producten van onder andere onderstaande merken