De Haardstede
077 4651794 info@haardstede.nl

Stûv

De houtkachels van Stûv zijn beschikbaar in vele formaten en afmetingen, meer of minder omvangrijk in functie van het verwarmingsvermogen. De Stûv-kachels zijn ontworpen om een maximum rendement op te leveren in de gesloten modus, terwijl ze het mogelijk maken het geproduceerde vermogen te regelen.

Onze haarden

Stûv µM

€ 5.203,00

De Stûv µM (micro mega) wordt gekenmerkt door een doorlopende vorm van binnen naar buiten. De verbrandingskamer is klein zodat met weinig hout er een mega vuur ontstaat.

Lees meer

Stûv 21/85

€ 3.786,00

Het Stûv 21 gamma is sober en ingetogen met een mooi zicht op het vuur. Tegelijkertijd een open en een gesloten vuur omdat de ruit geheel gesloten of gedeeltelijk open kan worden verschoven. De Stûv 21 familie is te verkrijgen in vele formaten, enkelzijdig en dubbelzijdig, ingebouwd of met kant en klare bekleding zodat voor elk huis een passende oplossing is te vinden.

Lees meer

Stûv 30

€ 5.005,00

De Stûv 30, een haard met vele gezichten. Deze haard was de eerste haard die op drie manieren werkt, dmv drie draaideuren kan men genieten van een open vuur, een dichte glazen deur en een dichte deur die de warmte wat langer vasthoudt. overschakelen van de enen naar de ander deur is eenvoudig, draai de binnendeur in uw gewenste stand en genieten maar!

Lees meer

Stûv 30 compact

€ 4.179,00

Het compacte model van de 30 serie.Deze innoverende, efficiënte kachel biedt u drie gebruiksmodi aan en is compact, sober & verfijnd.Geschikt voor de kleinere woning.

Lees meer

Stûv 30-compact in R

€ 4.851,00

Met de glazen deur geniet u in alle veiligheid van het vlammenspel met een uitstekend rendement. Hij garandeert een zuinige, milieuvriendelijke werking.
In vertraagde modus leidt de volle deur met zijn hitteschild de warmte naar de warmteaccumulator. Deze deur verhult de verbrandingskamer wanneer de haard niet wordt gebruikt.
In open haardmodus hoort u het geknetter van de vlammen, ruikt u de vlammengeur… of kunt u een barbecue doen.

Lees meer

Wij leveren producten van onder andere onderstaande merken